OLIVE MIX

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Olive Mix. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 20:05 De bezorg tijd was een uur langer als aangegeven stond de bezorger op een verkeert adres toen was hij er belt hij weer dat hij niet door kon rijden terwijl er aangegeven was dat het op een camping is en dat hij moest bellen en dus koud eten
4 dec 2022 om 1:14 Eten was goed,alleen niet helemaal warm meer. Verder was het goed
27 nov 2022 om 18:25 Wel warm en lekker
18 nov 2022 om 18:38 Wachten altijd meer dan 2,5 uur bij deze tent, eten is goed te doen, gewoon veel eerder bestellen
17 nov 2022 om 18:34 kreeg mijn cola niet. levering duurde lang
13 nov 2022 om 20:37 Langer dan 90 minuten moeten wachten op spareribs mix voor 2 personen. Na anderhalf uur gebeld, zou nog 10 minuten duren. 30 min later eindelijk. Helaas verkoolde Ribs
6 nov 2022 om 22:52 We hadden in de middag alvast besteld voor 17:30 en het kwam uiteindelijk pas om 18:30!!
6 nov 2022 om 6:09 Slechte eten! Hoe simpel is het om een patatje met te maken en optijd te leveren. Ik heb 10 euro betaald voor een patatje met "hete kip". Het kwam niet eens in de buurt van een beetje pittig. Heel erg teleurstellend dit.
30 okt 2022 om 18:44 Veel te lang moeten wachten. Bara besteld die verbrand is , gatverdamme wat een smerig ding. Pizza niet gaar, knoflooksaus smaakt ook apart. Ga hier dus nooit meer bestellen wat een gare kut tent. Je kan beter je geld weggooien heb je nog meer aan.
29 okt 2022 om 16:56 Bestel calzone, krijg pizza met extra dikke bodem . Duurde 1 uur en 40 minuten voordat het er was.
19 okt 2022 om 1:30 helaas was de kapsalon droger de me humor de pizza daar in tegen was lekker
16 okt 2022 om 20:12 Het duurde erg lang, het eten was smakeloos de kip was niet eens gekruid. Moesten onze eigen eten thuis nog op smaak brengen om het nog eetbaar te maken