OLIVE MIX MINI SUPERMARKT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1197 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Olive Mix Mini Supermarkt. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 7:37 Het was 1,5 uur later dan het zou komen
10 jun 2024 om 19:48 Eten al voor de 2e keer een uur te laat. 16:44 besteld 18:18 zou het bezorgd worden. Uiteindelijk is het om 18:45 bezorgd!!
27 mei 2024 om 18:04 Eten kwam een uur telaat, reden "regen"... Ik dacht, aah eindelijk m'n vlees schotel. Jadoei de kip zag er goed uit van buiten maar was nog rauwe dan rauw van binnen!!! NOOIT MEER
23 mei 2024 om 20:31 Duurde lang voordat we de bestelling thuisbezorgd kregen, echter het eten was heerlijk
18 mei 2024 om 21:20 Ondanks wat slechte revieuws , toch besteld en absoluut geen spijt van ! Goede sparribs met veel vlees en je kon je vingers er aan branden , een aanbeveling dus !
16 mei 2024 om 19:20 Ik vond het wel lekker maar niet zo erg naar shoarma smaken. En de sla was warm En geen pita broodje
25 feb 2024 om 8:44 Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd
3 nov 2023 om 9:28 We hadden het eten om 16.00 uur besteld voor 18.00 uur. We kregen vervolgens een bevestiging dat het eten om 18.20 uur bezorgd zou worden. Uiteindelijk werd het eten pas om 20.20 uur bezorgd en was het ook nog koud, dus wij bestellen hier nooit meer.
23 okt 2023 om 23:22 Ze waren lekker snel met bezorgen, en mijn eten was nog goed warm toen het aankwam. De kwaliteit van het eten was voortreffelijk
23 okt 2023 om 22:12 Good food
14 okt 2023 om 20:49 Eels te lang gewacht en eten was gewoon drama, zo slecht.
10 okt 2023 om 0:50 2 uur wachten en eten is er nog niet nu is het restaurant dich en zijn ze niet meer bereikbaar