OLIVE MIX

OLIVE MIX Grillroom & Pizzaria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1062 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Olive Mix. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 11:25 De bezorg tijd was de beloofde tijd. Het kwam pas na 1 uur en veertig minuten. Die optie kan ik niet eens kiezen. Beloof dan niks!
23 mei 2022 om 20:32 Ik ben erg ontevreden, omdat ik 3 uur heb gewacht op mijn eten. Toen het er was, was het eten gewoon koud. Ik heb 3 keer gebeld waar het eten was elke keer kreeg ik verschillende antwoorden. Hele slechte service dus.
21 mei 2022 om 9:31 Bijna 2 uur gewacht op mijn eten, beetje jammer
8 mei 2022 om 21:57 Lekker eten aanrader!
30 apr 2022 om 21:26 alleen veel te laat
29 apr 2022 om 23:15 3 hours ago I ordered, I still waiting
24 apr 2022 om 21:14 Bezorging enorm traag. Optijd besteld, en 18.00 aangegeven. Volgens sms zoy het 18.30 worden. Vervolgens om 18.40 gebeld, ijs op Bestelling uur te laat en te kort knoflooksaus wel extra voor betaald. Smaak, niet bijzonder, vlees aangebrand
24 apr 2022 om 19:21 alles verliep erg goed.. het eten was heerlijk
10 apr 2022 om 21:03 Eten matig kipfilet rotte smaakloos Rundvlees rotte goede smaak Aleen het vlees niet gaar
10 apr 2022 om 9:03 3 uur moeten wachten
10 apr 2022 om 7:15 Meer dan 2 uur gewacht op onze bestelling. Eten was lauw en de kwaliteit was slecht. Slechte service.
10 apr 2022 om 0:54 Eten was koud en patat bij de schotel vergeten. Weinig vlees, knoflook saus zat door de hele tas verspreid en na een telefoontje over het niet compleet leveren kregen we bij volgende bestelling gratis drinken.patat werd niet na bezorgd. Niet meer.